Presentació

Gaudeix en família d'un entorn privilegiat com ho és el Delta de l'Ebre. Una proposta de l'alberg Deltebre Xanascat on podreu gaudir de la rica gastronomia de la dieta mediterrània combinada amb un programa d’activitats que us permetrà conèixer el nostre magnífic territori i que no us deixarà indiferents. Al mateix temps podreu compartir d’una manera diferent el temps lliure en família. Una opció diferent que no oblidareu!

 

Descripció de l'activitat

Dissabte, 22 de juny

Arribada a l’alberg. Explicació del programa a realitzar.

No inclou el dinar. Preu dinar: 8,10 euros.

16.00 hores: Coneixerem des de dins un arrossar sostenible el món del cultiu tradicional de l’arròs, practicarem jocs tradicionals del delta i usarem i coneixerem les arts de pesca tradicional.

Sopar.

Diumenge, 23 de juny

Esmorzar.

Visita muscleres, sortida amb caiac pel golf de Sant Jordi i la badia del Fangar amb explicació. On aprendràs sobre els productes mes destacats de la gastronomia deltaica, el marisc. La ruta discorre en la impressionant Badia del Fangar, entre les estructures que sustenten les cries d'aquests petits bivalves.

L'origen d'aquesta Badia es remunta al segle XVIII, destaquem la importància de l'aportació d'aigua dolça provinent dels canals que juntament amb la salada i els nutrients que aporten ambdues, fan que els musclos que aquí es conreen tinguin un sabor especial i únic.

Des del nostre ruta en caiac podem observar el singular Far del Fangar, conegut pels vilatans com “Faroleta“, que segueix funcionant amb l'objectiu d'indicar als vaixells la proximitat de la Punta del Fangar. Aprofitem per donar-nos una capbussada a la Badia i refrescar-nos.

No menys important són les aus aquàtiques que viuen a la Badia: bernats pescaires, flamencs, ànecs o fotges.

La ruta no és apta per a nens de menys de 7 anys.

El preu inclou una degustació de musclo, guia acompanyant, lloguer de caiac, pala i armilla salvavides.

Nit de Sant Joan:  hi haurà sopar a l’alberg amb coca de Sant Joan i cava. I qui vulgui festa pot anar a la població de l’Ampolla que hi és Festa Major.

Dilluns, 24 de juny

Esmorzar.

Visita a les antigues salines de Sant Antoni on s'expliquen els sistemes de producció de la sal i podreu observar els flamencs del Delta. A més a més, s'ensenya a usar les tradicionals barques de perxar dels pescadors del Delta de l’Ebre.

Dinar i comiat.

Preu

A partir dels 14 anys: 112,00 euros per persona.

De 7 a 13 anys: 80,00 euros per persona.

De 4 a 6 anys: 40,00 euros per persona.

De 0 a 3 anys: gratuït.

 

Condicions

Per participar en aquest programa, contacteu amb la Central de Reserves al telèfon 93.483.83.63 o a l'alberg Deltebre Xanascat 977.480.136.

Adreça electrònica: reserves.xanascat@gencat.cat o alberg.deltebre@gencat.cat

Aquest programa es realitzarà per torns. S’inicia amb el sopar i finalitza desprès de dinar del següent diumenge. El preu per dia inclou la pensió completa i les activitats programades. Hi ha activitats que requereixen l’ús de vehicle propi.